Beoordelingen van Trattoria Hillegom Hillegom

Recente recensies

5.0
Leo Wiggers
31 maart 2024

Mixed grill voor 2 personen en spaghetti fungi. Sneller dan verwacht geleverd. Eten nog goed heet. Portie grote precies goed. Vlees medium gebakken, goed op smaak. Gaan hier zeker nog eens bestellen.

Gemma
28 maart 2024

Heerlijke pizza’s, hele vlotte en vriendelijke bezorging

Ine
17 maart 2024

Lekker en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
2 maart 2024

Dit restaurant heeft overheerlijk eten en van zeer goede kwaliteit. Nu eens iets thuis laten bezorgen. Keurig op tijd bezorgd en het eten ziet er verzorgd uit. Top restaurant! Zeker een aanrader.

Toon van den Born
7 februari 2024
Sandra
4 februari 2024

Het eten was super lekker ,spareribs goed van smaak en knoflooksaus ook erg lekker. we vonden het echter wat weinig en afgepast voor een schotel van deze prijs en miste er wat rauwkost en salade ook dan bij. Bezorging was binnen de gewenste tijd en goed warm allemaal.

Dylan
28 januari 2024

Voor de 2de keer eten besteld. Het viel deze keer echter wel tegen.. heel weinig spareribs, 1 klein bakje knoflooksaus voor 2 spareribs schotels.. je kan nergens op de site knoflooksaus aanvinken als extra saus.. zijn helaas wel wat verbeter punten in mijn ogen!

Carry Tertsch
2 januari 2024

Heerlijke pasta carbonara . Goede volle smaak en lekkere spekjes erin . Ik vondt de hoeveelheid aleen een beetje tegenvallen . Maar zeker 4 sterren waard

-
26 december 2023

Erg lekker gegeten en super snelle bezorging. Wel zou ik adviseren om aan te geven om hoeveel spareribs het gaat. Met twee ribs is het niet bepaald een 'spareribs schotel'. Voor mij waren de spareribs en patat echter wel voldoende en erg lekker!

Hester
22 december 2023
Holst
6 december 2023

Weer heerlijk gegeten! Mixed grill, alles was lekker. Heerlijke grill smaak, ook gegrillde groente lekker. Mis alleen iets van knoflooksaus als optie.

Holst
5 december 2023

Lekker eten, warm, kan niet wachten om andere gerechten te proberen.

Elke
27 november 2023

Spareribs en Pollo pesto besteld, beide erg lekker en op tijd bezorgd. 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bos
21 november 2023

Spareribs waren perfect , maar de kipsate weinig smaak aan : kip was niet gemarineerd en de satesaus flauw en weinig smaak helaas . De salade kan wel wat dressing gebruiken . Wij gaan het nog wel een keer proberen !!